Stołówka

Stołówka

Chcąc sprostać Państwa wymaganiom opracowaliśmy menu zmieniające się co trzy tygodnie. Dania obiadowe proponowane przez Werona – catering są urozmaicone i przygotowywane tylko z najlepszych produktów, od stałych, pewnych dostawców.

Oferując Państwu posiłki jesteśmy pewni, że spełniają one najwyższe normy żywieniowe.  Nasi kucharze mający wieloletnią praktykę dokładają wszelkich starań, by posiłki były jak najlepsze… bo spożywanie posiłku stanowić ma przyjemność…

Oferowany przez Nas obiady dostępne są w następujących cenach:
10,00 zł – pełny obiad
9,50 zł – II danie
11,50 zł – obiad pełny na wynos
10,50 zł – II danie na wynos

Na terenie miasta Piotrków Trybunalski cena obiadu pełnego z dowozem wynosi:
11,50 zł + 6 zł – pełny obiad (jeden obiad)
 11,50 zł + 5 zł – pełny obiad (dwa obiady)
11,50 zł – pełny obiad (trzy i więcej)

Zamówienie można złożyć pod numerem telefony 504 488 288

Godz. otw. stołówki: 11.00-17.00 ( od poniedziałku do piątku )


23.11.2020r. (poniedziałek) polecamy:

ZUPY:

– Pomidorowa z makaronem
–  Koperkowa z kaszą

II DANIE: 
– Kotlet schabowy
– Chrusty drobiowe w asyście krążków cebulowych
–  Rolada po zbójecku
–  Skrzydełka w zalewie miodowo-tymiankowej
–  Makaron świderki z kurczakiem i pieczarkami
–  Naleśniki z serem i galaretką posypane cukrem pudrem

DODATKI:

– Ryż
– Zestaw surówek

24.11.2020r. (wtorek) polecamy:

ZUPY:

– Barszcz biały
–  Pieczarkowa z ryżem

II DANIE: 
– Kotlet schabowy
– Karkówka po karkonosku
–  Gołąbki w sosie pomidorowym
–  Kotlet de vollaye
–  Naleśniki z kurczakiem, pieczarkami i żółtym serem z sosem
–  Banan w cieście naleśnikowym

DODATKI:

– Kasza jęczmienna
– Zestaw surówek
– Kapusta biała zasmażana

25.11.2020r. (środa) polecamy:

ZUPY:

– Fasolowa po włosku
–  Barszcz czerwony z ziemniakami

II DANIE: 
– Kotlet schabowy
– Kluski kładzione z sosem gulaszowym
–  Schab w sosie pieczarkowym
–  Medalion drobiowy
–  Pierogi ze szpinakiem duszone z cebulką i boczkiem
–  Omlet z owocami i bitą śmietaną

DODATKI:

– Ryż
– Zestaw surówek

26.11.2020r. (czwartek) polecamy:

ZUPY:

– Kluski lane na rosole
–  Węgierska z ziemniakami

II DANIE: 
– Kotlet schabowy
–  Cepeliny z farszem pieczarkowym okraszane cebulką
– Łopatka duszona w sosie
–  Kotlet drobiowy nakładany pomidorem i serem
–  Spaghetti z sosem bolonese
–  Placki ziemniaczane ze słodką śmietaną

DODATKI:

–  Kasza gryczana
– Zestaw surówek
– Kluski śląskie
– Buraczki zasmażane

27.11.2020r. (piątek) polecamy:

ZUPY:

– Brokułowa z kaszą
–  Zupa kartoflana z grzankami i żółtym serem

II DANIE: 
– Kotlet schabowy
– Dorsz duszony w sosie porowo-śmietanowym z żółtym serem i ryżem
–  Rolada drobiowa z warzywami
–  Szynka w jarzynach
–  Ryba panierowana
–  Pierogi z truskawką

DODATKI:

– Ryż
–Zestaw surówek
–Kasza jęczmienna

Życzymy Smacznego !!!

 

 

Powered by WordPress | Designed by: Email Search